Reviews from De Hu's Asian Cuisine Alkmaar

Recent reviews

5.0
Petra Kiers
Yesterday

Heerlijk!

Wokke
3 October 2022

Voor het eerst ons eten laten bezorgen. Prima ervaring. Je krijgt een mail met de verwachte tijd en dat wordt waargemaakt! Het eten was nog prima op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René Hoogeveen
1 October 2022

Heerlijk oosters eten, snelle bezorging en gewoon erg lekker

Ger van Bentum
26 September 2022

Het is het beste Chinees Restaurant van Alkmaar

Anita Koppelaar
19 September 2022

Super lekkere loempia's, kip satéstokjes en cassave kroepoek!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
16 September 2022

Heerlijk gegeten. Nog nooit zo.n geweldig chinees restaurant meegemaakt.

Janneke Hekman
10 September 2022

Binnen no time was mijn eten hier, heerlijk warm nog en super van smaak! 👏

Clemens Schalkwijk
4 September 2022

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd (ver van te voren besteld). Aanrader!

Leo Zandvliet
18 August 2022
Van Wijk
14 August 2022

Kwaliteit goed. Snel klaar. Heerlijk gegeten!

Maik
14 August 2022

Super lekker eten. De bezorger is ook super vriendelijk en snel

Petra Crouwel
13 August 2022

De Kroepoek was niet vers (oud) erg jammer ;-( , want de saté+saus , bami en nasi waren heerlijk!

bart
11 August 2022

Per ongeluk verkeerde bestelling meegekregen maar snel weer omgeruild, kreeg extra blikje voor excuus, prima. Loempia's heerlijk krokant en de peking eend heel smaakvol, top.

Erik
31 July 2022

Weer heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wokke
31 July 2022

We hebben 2 loempia's opgehaald. Zoals altijd goed op temperatuur en zeer smakelijk. Alleen vreemd dat er 0,25 euro berekend wordt bij een Ideal betaling.

Yvonne
22 July 2022
Erik
21 July 2022

Weer heerlijk gegeten. Ik kan het iedereen aanraden.

Burd Koopman
16 July 2022

Supersnel bezorgd. Was erg rustig zei de bezorger en erg vriendelijk. Eten is erg lekker. Goeie pindasaus.

Erik
14 July 2022

Zalig eten. Buitengewoon lekker.

Joop
11 July 2022

Loempia's iets te krap verpakt, verliezen zo knapperigheid en gaan stuk. Verder prima

Erik
7 July 2022

Zeldzaam heerlijk gegeten.

Laura
3 July 2022
Maik
3 July 2022

Lekker eten en super vriendelijke bezorger

Ger van Bentum
30 June 2022
René Hoogeveen
29 June 2022

Prima op tijd bezorgd en erg lekker eten

Ton Smits
24 June 2022

gemakkelijk besteld via internet, heerlijke babi pangang en nasi. andere gerechten van het maandmenu ook prima in orde.

Ger van Bentum
22 June 2022

Lekker eten.vriendelijje bezorger

kramer
20 June 2022
bart
17 June 2022

4 grote loempia besteld, telefonisch werd er niet opgenomen dus maar snel de app gedownload, ging erg makkelijk. De loempia was heerlijk krokant maar er had wel iets meer kip in gemogen, verder was het erg smakelijk.

Nathalie
13 June 2022

De bezorger was er veel eerder als verwacht, dus dat was fijn. Het eten was heerlijk.. niet zo mega zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
10 June 2022

Lekker gegeten

wilvanveen
10 June 2022

Ik kook graag zelf Als ik iets bestel en daar een tijdstip voor afspreek doe ik dat omdat ik haast heb en tijdgebrek. Als dan de levering 20 minuten later komt, is dat balen want rustig eten kan dan niet meer

Bianca de Ruiter
9 June 2022

Heerlijke gerechten, maar hierbij een verzoekje om de vegetarische keuze uit te breiden.

Suzanne
8 June 2022

Wij hebben lekker gegeten! :-)

Nanda Kabalt
5 June 2022

Het eten was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raphael
3 June 2022
Blankevoort
3 June 2022

Vooral de mihoen is een aanrader

Taco Alle Kiers
30 May 2022

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvon
29 May 2022

Eten was lekker, maar jammer dat t blikje ontbrak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmen Saparow
28 May 2022

Super lekker!

Yvon
22 May 2022

Makkelijk besteld via de app, eten was er snel en smaakte prima. Beetje gek dat je nog een kwartje moet betalen als je met Ideal af wil rekenen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel
16 May 2022

Zeer goed en deze keer zeer snel.👍 gewoon top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannette
14 May 2022

Goed gegeten alleen jammer dat mijn bestelde Loempia met vlees een Vegetarische bleek te zijn 🤔

Trudy Daalder
12 May 2022

Het smaakt prima en de bezorging is altijd super

Ingrid
9 May 2022

Prima eten en ook rekening gehouden om bij een menu geen saus te voegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmen Saparow
30 April 2022

Op tijd en lekker!

ruud
25 April 2022

altijd snel en heerlijk vriendelijke bezorging en doen er extra sambal bij :D :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van hilst
18 April 2022

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannette
15 April 2022

Een aantal keer op maandag besteld en het eten was Super. Nu op de donderdag ( andere kok? ) Babi pangang was Droog en hard. Foe Yong Hai Smaakte heel anders. De bami en nasi was flauw. Alleen de Kip in zwarte bonensaus was wel Heerlijk. Beetje jammer dat de kwaliteit een stuk minder was, volgende keer maar weer op Maandag proberen 😉

Danny vervloet
13 April 2022

Eten zelf opgehaald dit was sneller Verder was het erg lekker en goede service

PAULA
8 April 2022

Zoals altijd, alles heerlijk en super punctueel. We plaatsten een bestelling voor zes personen omdat we bezoek hadden; we moesten bellen om de bestelling later te laten verzenden, en ALLES IS GEMAKKELIJK met hen. Ik raad aan om bij dit restaurant te bestellen voor het eten en de klantenservice: ONVERSLAANBAAR.

Hans
3 April 2022

Het eten was erg lekker, vers en warm En het was op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
3 April 2022

Werd vriendelijk telefonisch te woord gestaan om iets te wijzigen in mijn bestelling en zonder problemen is dit gedaan..Het eten was meer dan prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
3 April 2022

Heerlijk krokant en goed gevulde grote loempia's. De Babi Pangang Spek was ook lekker krokant uitgebakken. Bakje bami die ik bij bestelde had wat groter gemogen van mij. Het gratis blikje maakte dat weer goed hoor, top.

M
2 April 2022

Snelle bezorging Heerlijk eten

Jannette
22 March 2022

Alweer super lekker gegeten 😋

Hilst
21 March 2022

De rijst was niet warm ,maar de rest was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannette
8 March 2022

Heerlijk gegeten, Maandmenu voor twee personen genomen. Ouderwets lekker, Kwaliteit was Super. Complimenten aan de Chef, ga zo door 😉

M
5 March 2022

Prima eten, snelle bezorging

bart
25 February 2022

Verrassend lekker zeg, denk dat de keuken vernieuwd is. Heb 3 keuze menu gekozen, ruim voldoende voor 3 personen en zeer smaakvol. Later zag ik ook mij onbekende gerechten in het menu, ga ik zeker uit proberen. De grote loempia, best wel prijzig voor 5 euro, is wel heel goed gevuld, aanrader dus.

Dirk Spaander
22 February 2022

beter dan de chinees in Koedijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel Verleun
22 February 2022

Het eten is altijd smakelijk, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Vandaag was de spek van de foor nam wel wat aan de zoute kant. Graag tot een volgende keer.

Hanie Zwama
18 February 2022

Prima alles is smaak vol. Hannie

Titia Boerrigter
5 February 2022

Beste mensen van Hu, het was een veelzijdige maaltijd, smakelijke babi pangang en fu young hai. Maar de tjap tjoy zat echt te weinig groente en kip in, teveel saus en slappe groente. Jammer, hoor. Dat is meestal mijn favoriete eten.

Dewi
28 January 2022

Heerlijk eten! Vlotte bezorging

Reinier den Oudsten
24 January 2022
Roel
21 January 2022

Zeer goed eten en snelle bezorging. Echt top houden zo.😁

Sav
15 January 2022

We hebben heerlijk gegeten, enkel de kip currie vonden we wel licht pikant, saus was te maïzenachtig en zonder veel smaak. De andere schotels waren heerlijk!

Nico
10 January 2022

Was gewoon goed

Andy
4 January 2022

De gerechten waren goed maar wel iets zout. Bezorg tijd van een uur maar wel precies op de tijd die werd doorgegeven.

Pim
3 January 2022

Om 17:20 besteld, zou om 18:30 komen Om 19:15 4 Maal gebeld waar de bestelling bleef maar er werd niet opgenomen toen zelf maar gaan koken. Stond de bezorgen iets voor 8 op de stoep, het eten was lekker en genoeg voor 3 personen al ben ik absoluut niet blij over het voorgaande.

Dewi En Matthias
1 January 2021

Erg lekker en vers eten!! Binnen een uur bestelling thuis bezorgd .

N
29 December 2021

Van te voren besteld,zelf opgehaald alles stond klaar. Combinatie menu gekozen,je mag het zelf samenstellen,top,! Eten was erg goed en warm. Er komt zeker nog een volgende keer.

Mevr. Daalder
28 December 2021

Super snelle bezorging en prima kwaliteit

Lauren
24 December 2021

Het eten was lekker, alleen denk ik dat jullie iets uitgeschoten waren met de peper want het was heel erg pittig. Daarom hebben wij na een kleine portie de kip kerrie en de kip met zwarte bonen saus niet verder kunnen opeten.

Barbera
23 December 2021

Helaas weer niet warm terwijl wij om de hoek wonen.

rob
14 December 2021

Sate-saus was als water zo dun. bahhhhhhh

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janine
12 December 2021

De mini loempia's, fu Yong Hai, bami en nasi waren top. Lekker warm bij bezorging en smaakvol. De bezorger was ook erg aardig! De Gestoomde Ha Cao waren een teleurstelling. Waren er maar 4 en ze waren niet gestoomd maar in de magnetron opgewarmd met harde randen. De zwarte bonen saus was erg zout, dat mag wat minder. De rokerige smaak was wel erg lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joep van Gijsen
12 December 2021

na al enige bestellingen gedaan te hebben zonder enige klacht, nu opeens veel minder kwaliteit. Kip Kerry, smaakte nergens naar, Mihoen Singapore was flauw, saté was te zout. nasi en bami waren smakeloos, kortom absoluut niet de kwaliteit die ik gewend was van Da Hu. Via telefoon geklaagd, maar verder nog niets van gehoord. Zonder van het geld wat ik deze keer gespendeerd heb.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
2 December 2021

Wij hebben heerlijk gegeten met zn 3en!

Gitte
7 November 2021

Heerlijk gegeten meer dan genoeg en snel bezorgd ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel Kussendrager
3 November 2021

Zeer goed eten en nog sneller bezorging. -is dat er geen saus bij zat lompia dan.

EA Seldenthuis
24 October 2021

Het eten was erg smaakvol. Goed warm. Er is echter geen uitleg bij het menu (op de website). Wat is het? Ingredienten? Pittig? Eén gerecht was wel erg pittig. Dat wisten we niet van te voren.

Johan
20 September 2021

Bestelde maandmenu was goed. Bezorging prima op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dominique
19 September 2021

Snelle bezorging. Eten was goed heet. Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel Kussendrager
12 September 2021

Geen gewoon zeer goed eten . En zeer goede bezorging kwa tijd en zeer goede bezorger. Gewoon top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
3 September 2021

Snelle bezorging, eten top!!

D
26 July 2021

Snel bezorgd. Eten was lekker, alleen jammer dat er maar 4 stukjes tofu bij de tjaptjoy zaten dit had wel iets meer mogen zijn. De prijs is ook netjes.

M.K.
21 July 2021

Vlotte en vriendelijke levering. Goed eten! De ossenhaas in bonensaus is heerlijk.

Barbera
18 July 2021

Bestelling was op tijd smakelijk en goed warm!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.